Ginop

GINOP-1.2.16-22-2023-03980 Projekt azonosító

A Mecsekballon Kft. Modern Üzleti és termelési kihívásokhoz alkalmazkodást segítő fejlesztése projektben jelentős sikereket ért el a GINOP-1.2.16-22-2023-03980 pályázatán. A cég 32.914.183 Ft értékben nyert támogatást a projektjéhez, melynek 70%-os intenzitással kell megvalósulnia. Projekt tartalmának bemutatása: Modern nyomtató és hőprés gépek beszerzése, fűtés korszerűsítés kazán csere útján, ablakok cseréje és napelemes rendszer telepítése –     a projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.08.31. A támogatásnak köszönhetően a cég számos területen fejlesztheti tevékenységét, amelyek között szerepel a napelem rendszer bevezetése, ingatlan korszerűsítése, eszközbeszerzés, valamint a fűtés korszerűsítése és a dolgozók nyelvi képzése.

A napelem rendszer bevezetése az egyik legfontosabb fejlesztés, amelyet a cég tervez megvalósítani a támogatás segítségével. Ez a rendszer lehetővé teszi a cég számára, hogy hatékonyabban és átláthatóbban tudja kezelni a munkafolyamatokat és az energia költségeket. A napelem rendszer bevezetése hozzájárulhat a cég hatékonyságának növeléséhez és versenyképességének javításához.

Az ingatlan korszerűsítése szintén fontos fejlesztési terület, amelyre a támogatás segítségével kerül sor. A cég tervei között szerepel az irodahelyiségek és a gyártósorok korszerűsítése, valamint az energiahatékonyság növelése. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a cég környezetbarátabbá válhat, valamint csökkentheti az üzemeltetési költségeit.

Az eszközbeszerzés is fontos terület, amelyre a támogatás segítségével kerül sor. A cég tervei között szerepel új gépek és berendezések beszerzése, amelyek segítségével hatékonyabban tudják majd végezni a termelésüket. Ezáltal növelhetik a termelési kapacitásukat, valamint javíthatják a termékek minőségét is.

A fűtés korszerűsítése szintén fontos fejlesztési terület, amelyre a támogatás segítségével kerül sor. A cég tervei között szerepel a fűtési rendszer modernizálása, amelynek köszönhetően csökkenthetik az energiafelhasználást és a környezetterhelést is.

A dolgozók nyelvi képzése szintén fontos fejlesztési terület, amelyre a támogatás segítségével kerül sor. A cég tervei között szerepel a dolgozók nyelvtudásának fejlesztése, amelynek köszönhetően hatékonyabban tudnak majd kommunikálni a külföldi partnerekkel, valamint növelhetik a cég nemzetközi versenyképességét is.

Összességében elmondható, hogy a Mecsekballon Kft. számára igen jelentős fejlesztési lehetőségeket teremtett a Ginop plusz pályázatának nyerése. A támogatás segítségével a cég számos területen tudja fejleszteni tevékenységét, amelyek hozzájárulhatnak a cég hatékonyságának növeléséhez és versenyképességének javításához. A fejlesztéseknek köszönhetően a cég környezetbarátabbá válhat, valamint növelheti a termelési kapacitását és a termékek minőségét is. A támogatás segítségével a cég tovább erősítheti pozícióját a piacon, és új lehetőségeket teremthet a jövőbeni fejlődéséhez.

Céges rendezvényeinkre a hang és fénytechnikát a www.asrendezvenyek.hu biztosítja.